musikerogdj

Anmeldelser: 4,5 ud af 5 stjerner (4,5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelser)

Hjemby: Give

Priser: 3500-6500 Kr

Christian Daugaard er festmusiker og DJ, og har i mange år haft succes med den unikke kombination.

Christian Daugaard har i mange år spillet til fester med hans unikke kombination af levende musik under maden, efterfulgt af DJ-underholdning der sørger for at holde dansegulvet fyldt.

En helaftenspakke består typisk af 4-5 timers akustisk guitar og sang efterfulgt af 2-3 timers DJ underholdning. Under middagen vil du opleve klassiske hits og evergreens der kan få enhver til at nynne med.

Det har altid været vigtigt for Christian ikke at "styre" festen med skålesange og skøre indslag, men at være det professionelle baggrundsmusik der giver gæsterne mulighed for at tale sammen, samtidig med at de kan falde hen til en god melodi.
Repertoiret bliver nøje udvalgt i forhold til aldersgruppen og stemningen på aftenen, både under middagen og når der spilles op til dans.

"Mine kunder er gerne folk der ønsker noget anderledes musik under middagen end den klassiske dinnerpianist - Og ikke mindst et levende dansegulv da DJ kunsten er så alsidig som den er. Et band er typisk fastlåst til et indøvet repertoire på 40-50 numre, hvor jeg har over 2000 sange at vælge imellem - Det giver mig større chance for at ramme plet, plus at gæsterne kan ønske de sange de har lyst til, hvilket er meget efterspurgt på dansegulvet" udtaler Christian selv.

5 facts om Christian Daugaard:

-Christian stiller altid sit lyd og lysudstyr op i god tid inden gæsterne ankommer - derved undgår du bandet der stiller op og laver lydprøver midt i taler og indslag under middagen

-Med Christian skal du kun have kontakt til én musiker der sørger for musik fra start til slut - Ikke noget med kontakt til både dinnerpianist og efterfølgende DJ eller band der begge skal have dækket udgifter til kørsel og udstyr m.m.

-Christian sætter en ære i at agere professionelt, overholde aftaler og komme og starte til aftalt tid - Du får altid en kontrakt hvor der er opgivet alle de vigtige detaljer på din fest. Der er for mange skrækhistorier i branchen om musikere der har dobbeltbooket, aldrig dukker op og lignende. Den bekymring undgår du ved at vælge Christian som musikleverandør.

-Christian har top-professionelt udstyr med der giver gæsterne en behagelig lydoplevelse - Det er samtidig en tryghed for ham selv, at han ved det virker hver gang - dog har han alligevel dobbelt udstyr med af alle sårbare ting, så festen aldrig kan risikere at gå i stå pga. defekt udstyr.

-Christian er fleksibel og kan imødekomme de fleste ønsker - Måske du ønsker en sang der betyder noget særligt for dig spillet live i forbindelse med en tale til din mand/kone under middagen - eller en sang i kirken efter vielsen - mulighederne er mange, og ring eller skriv til Christian hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din fest.
SE MIN VIDEO
FESTBANDETS REPERTOIRE
Sang
Original kunstner
MP3
DIVERSE KUNSTNERE
MEDLEY DINNERMUSIK
BRYLLUPPER, 40 ÅRS FØDSELSDAGE, FIRMAFESTER O.L.
DJ MEDLEY 25-45 ÅR
SØLVBRYLLUPPER, 50 OG 60 ÅRS FØDSELSDAGE O.L.
DJ MEDLEY 45-65 ÅR
LÆS MINE ANMELDELSER Gå op til toppen igen
MAJA
Event: Bryllup
Dato: August 30 2014

(4,5/5)

Mega god musik👍👍👍