Lars Vesterskov

Anmeldelser: 5,0 ud af 5 stjerner (5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelser)

Hjemby: Nibe

Priser: 3000-9000 Kr

festmusik solist musiker guitar

Alt efter hvordan festen skal være, så tilrettelægger jeg det sådan, at det bliver helt optimalt for din/jeres fest.
Har stor erfaring i at spille til receptioner, mærkedage, bryllupper (mulighederne er jeres) under spisning, som er en anderledes måde at holde sit arrangement på, niveauet er tilpasset, i nynner med mens snakken går..
Skal der danses blive lydniveauet lidt højre, de numre der bliver spillet, lidt hurtigere, og jeres stemmer lidt mere hæse.
Mvh.
SE MIN VIDEO
FESTBANDETS REPERTOIRE
Sang
Original kunstner
MP3
WHILE MY GUITAR GENTLY WEEPS
BEATELS
I STARTED THE JOKE
BEE GEES
SOMMER I EUROPA
RASMUS NØHR
LANGEBRO
KIM LARSEN
CARELESS WHISPER
GEORGE MICHAEL
LÆS MINE ANMELDELSER Gå op til toppen igen
MARTIN BROCK
Event: Anden fest
Dato: January 11 2014

(5,0/5)

Hej 123festmusik Først vil jeg lige fremhæve den meget hurtige tilbagemelding vi fik via 123festmusik, samt det gode overblik over de mange muligheder, der findes. Den første kontakt med Lars via telefon og mail, udstrålede omgående en rar, erfaren og pålidelig kunstner, der sammenholdt med beskrivelsen på hans hjemmeside, gjorde at jeg ikke var i tvivl om, at ham måtte jeg bare lave en aftale med. Det skal tilføjes, at det foregik med under 48 timers varsel. Lars var booket samme dag, men med det tidspunkt, vi havde behov for ham, kunne han også nå at spille til vores lille selskab. Lars kom i god tid, og spillede til aftalt tid. Han leverede ud over forventning, en intim musikalsk oplevelse. Han formåede fra første akkord at begejstre alle med sit erfarne, sikre guitarspil og flotte tilsvarende vokal på en lun, humoristisk og afpasset måde. Det var som skabt til vores lille selskab på 13 personer i en privat bar med glade smil, latter og super syng-med-stemning, hvor alle kunne, og var med. Tak for den bedste start på en sjov og hyggelig aften med gode venner. Vi giver Lars de varmeste anbefalinger, og er allerede i gang med at hyre ham til et andet arrangement. De bedste hilsner fra Martin og venner