Klaus Madsen

Anmeldelser: 5,0 ud af 5 stjerner (5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser)

Hjemby: Ørbæk

Priser: 4.900 - 7.900 Kr

Musik til enhver festlig anledning

Klaus Madsen er professionel musiker og spiller til enhver festlig anledning.

Under middagen underholder Klaus Madsen med dæmpet klavermusik og genkendelige toner, og akkompagnerer selvfølgelig til medbragte sange.

Til dansen spiller Klaus Madsen udvalgte topnumre med Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Dodo and the Dodos, Ray Dee Ohh, Tøsedrengene, News, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Kim Larsen, John Mogensen, danske melodi grand prix hits og meget mere.

Hvad enten De indbyder til bryllup, fødselsdag eller anden festlighed, spiller Klaus Madsen gerne til Deres arrangement.

Prisen afhænger af hvor i landet Deres arrangement skal holdes, i hvor mange timer, og er altid fra det tidspunkt gæsterne er inviteret.

De er naturligvis altid velkommen til at kontakte Klaus Madsen, såfremt De har spørgsmål eller forespørgsel på forestående arrangement.
SE MIN VIDEO
FESTBANDETS REPERTOIRE
Sang
Original kunstner
MP3
MY HEART WILL GO ON
CELINE DION
HOLD ME
KANDIS
OLIVIA
RASMUS SEEBACH
ON A LONG LONELY NIGHT
SKO/TORP
LÆS MINE ANMELDELSER Gå op til toppen igen
CAMILLA ANDERSEN
Event: Anden fest
Dato: July 04 2014

(5,0/5)

Klaus var super imødekommende, og god til at læse hvad vores gæster gerne ville høre.
LEO ASKHIM
Event: Diamantbryllup
Dato: August 23 2014

(5,0/5)

Klaus Madsen var der i god tid inden festen. En yderst behagelig mand, og meget hjælpsom overfor tjenerpersonalet. Musikken var upåklagelig og fuldstændig tilpasset situationen, så det var i det hele taget en succes. Hele aftenen igennem kunne vi samtidig se, hvor meget han nød at spille, hvilket forøgede vores sympati for valget.