Bjarne K - Ramblers

Anmeldelser: 4,9 ud af 5 stjerner (4,9 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser)

Hjemby: Hillerød

Priser: 4000-7500 Kr

Solomusiker, musiker, guitarist, sanger, festmusiker

Dygtig musiker (guitarist + sanger) med stor indlevelse og evne til at skabe den rette stemning med både covers og egne sange, som har været i rotation på P4. (Har også skrevet tekster til Sanne Salomonsen og Rugsted & Kreutzfeldt).
Både til hygge, syng-med og dans.
Som solomusiker spilles hovedsagligt alle tiders favorit-covers , som både kan være alle klassikerne med Creedence, Beatles, Stones, John Mayer, Jason Mraz, Tim Christensen, Mads Langer, Kim Larsen etc. men måske også mere "skæve" sange med fx. Neil Young, Lou Reed, Tom Waits, C.V. Jørgensen etc.
Hvis I har en særlig ”vores sang”, så sig til inden arrangementet. Så kommer den højst sandsynligt på sætlisten.
Alle sange fremføres med respekt for originalerne.
Alt efter arrangement/budget etc. spilles solo eller duo/trio etc.
Også med band. Stort netværk af professionelle musikere, som har spillet med C. V. Jørgensen, Rugsted/Kreutzfeldt etc.

Masser af referencer ... f.eks.:

Fra: Henrik Bache
Til: Bjarne Kristensen
Emne: Sommerfest

Bjarne K. levede mere end op til forventningerne ved vores udendørs sommerfest.
Udover at Bjarne spiller og synger fantastisk, tydeligt, ukrukket og i den rigtige højde, så der kan snakkes samtidigt - er hans adfærd og attitude under arrangementet meget positiv, levende og engagerende, så alle aldre nød det – ikke mindst fordi de selv kunne vælge hvilke sange der blev spillet, fra hans meget store repertoire.
Efter festen har vi modtaget usædvanligt mange positive reaktioner på netop denne del af arrangementet.
Det fås ganske simpelt ikke bedre.

Med venlig hilsen
Henrik Bache

*********************

Lone Groth-Rasmussen
Emne: Tak!
Kære Bjarne

Tak for dit helt fantastiske bidrag til en fest, der blev en af de bedste vi har holdt. Du satte gang i festen, som fortsatte som en non-stop dansefest til kl. 04.30. Du er for fed!

Bedste hilsner Lone og familie
SE MIN VIDEO
FESTBANDETS REPERTOIRE
Sang
Original kunstner
MP3
HERE COMES THE SUN
BEATLES
WHO SAYS - WONDERLAND
JOHN MAYER
HOTEL CALIFORNIA
EAGLES
JOANNA
KIM LARSEN
DOCK OF THE BAY - FRAGILE
OTIS REDDING - STING
LÆS MINE ANMELDELSER Gå op til toppen igen
PREBEN TANG
Event: 70 års fødselsdag
Dato: November 23 2013

(5,0/5)

Hej Bjarne. Preben og jeg takker for musikken. Den var lige som vi ville have stille og rolig under maden. Børnene synes du sang fantastisk . Tak for en god eftermiddag. Hilsen Jette
LINE
Event: 40 års fødselsdag
Dato: May 10 2014

(5,0/5)

Bjarne er den bedste. Ingen tvivl om at festen blev som håbet da Bjarne spillede op til dans. Bjarne forstod virkelig at give os lige det vi have søgt. Bjarne kom som aftalt, spillede skøn musik for os, som vi kunne skråle med på og danse gulvet blev fyldt. Bjarne har en yderst behagelig stemme og synger og spiller helt fantastisk. Bjarne kan sætte gang i hvilken som helst fest, vi var kun 14 og sikke en fest. Tak for en super aften.
BIRGITE SØKILDE
Event: Konfirmation
Dato: May 16 2014

(5,0/5)

Kære Bjarne. Tusind tak fordi du rammede vores fest på Aldershvile Slotspavillon så flot ind med din meget smukke sang og musik. Det fås ikke bedre. Musikken under middagen var fantastisk smuk, rolig så man sagtens kunne tale sammen og din smukke stemme var en lise for sjælen mellem de mange forskellige indslag. Også til dansen leverede du varen i en klasse for sig selv. Både som musiker og som sanger er du professionel og næsten samtlige gæster spurgte, hvor vi dog havde fundet dig! ;-) Oveni det hele krydrede du så også hele oplevelsen med dit meget positive og smilende væsen. Du fangede hver en stemning uden at vi som værtspar overhovedet behøvede at blande os. Vi booker dig meget gerne igen. Mange hilsner Birgitte
ANNETTE WEGENER
Event: Konfirmation
Dato: May 29 2014

(5,0/5)

Bjarne spillede og sang til vores datters konfirmation. Det var fuldstændig fantastisk. Alle var vilde med ham. Det var med til at gøre vores dag helt perfekt. Han kom til tiden. Faldt helt naturligt ind i vores program.,og var frisk på en sangleg, som jeg impulsivt fandt på. Hans personlighed og udstråling er dejlig varm.Synger og spiller sååååå behageligt.Vi vil klart have Bjarne igen.
MICHAEL KORSGAARD
Event: 40 års fødselsdag
Dato: June 14 2014

(5,0/5)

Vi hyrede Bjarne K til vores 2x40års fødselsdag - som var arrangeret som havefest. Bjarne spillede super godt - Manden har en fed, sej og rå vokal - lige efter vores smag. Han lagde stille ud, med baggrunds musik imens vores gæster fik velkomstdrinks. Var "på" under vores buffet, hvor han fandt stemningen. Vi kunne ikke ha valgt bedre solo-artist. Hilsen Heidi og Michael, Slagelse PS. Eneste fejl.....Vi hyrede desværre kun Bjarne i 3 timer
KARSTEN BRUHN KRISTIANSEN
Event: 30 års fødselsdag
Dato: June 21 2014

(5,0/5)

Bjarne spillede til vores 2x30års fødselsdag, hvor han ene mand fik hele selskabet til taktfast at heppe på ham. Han spillede kanon til mad og til fest og dans. Han var med på chartertemaet til festen, og var med til at overraske min kæreste med frieri. Alt i alt en kanon oplevelse for både os og vores gæster.
TUE LUNDSMARK
Event: 60 års fødselsdag
Dato: March 22 2014

(5,0/5)

Bjarne leverede en fantastisk oplevelse til min svigermors 60 års fødselsdag. Musikken blev variet godt under maden fra det mere roligt i et niveau som der kunne samtales til, til et højere og godt niveau som der blev danset meget til. Der var ikke nogen numre der ikke kunne spilles ved lytterønsker og alle gæsterne talte længe om musikken som det helt store højdepunkt ved festen. Det endte med at vi måtte forlænge Bjarne da den oprindelig tid var udløbet, da festen endnu ikke havde fået nok af god musik og dans. Vores bedste anbefalinger herfra.
ASTRID CASTELLA
Event: 70 års fødselsdag
Dato: July 26 2014

(5,0/5)

Det var første gang jeg prøvede 123festmusik... og det bliver nok ikke den sidste.. Jeg fik flere tilbud.. men "endte" op med Bjarne K, som jeg syntes passede til mit arrangement. 30 gæster til en 70 års fødselsdag med gæster fra 8 - 80 år. Bjarne K fik megen ros fra alle mine gæster (både de unge og ældre) og det skal han også have fra mig - Han klarede opgaven aldeles perfect.. Bjarne K har et bredt udvalg af sange og viser og skifter mellem de forskellige uden vanskeligheder afhængig af stemningen .. Han ankom til aftalt tid og blev ved og ved.. Han er en professionel person både i musik og fremtoning, hvilket betyder meget, når man skal "bevæge" sig blandt forskellige mennesker.. Jeg er sikker på, at mine gæster ville henvende sig til Bjarne K, hvis de en dag står overfor at skulle holde en fest og jeg vil uden tøven kontakte Bjarne til mit næste arrangement. Det må være den bedste anbefaling.. Igen tak for en dejlig aften ...... alle var fuldt ud tilfredse.
CHARLOTTE GEISMAR
Event: Bryllup
Dato: August 16 2014

(5,0/5)

Bjarne K spillede til vores bryllup, og jeg kan på det varmeste anbefale ham!! Han er vildt dygtig, og god til at "læse" puplikum. Alle gæsterne var imponerede! Han skabte en super stemning, og der blev danset allerede inden desserten :-D Bjarne K var helt sikkert med til at gøre vores bryllup helt vidunderligt! Jeg medgiver ham mine varmeste anbefalinger :-)
THOMAS IVERSEN
Event: Konfirmation
Dato: April 28 2013

(5,0/5)

Yderst kompetent. Stort repertoire, god føling med festen. Behageligt menneske. Jeg kan kun anbefale ham.
ANNETTE KØHNKE
Event: Fødselsdag
Dato: June 29 2013

(5,0/5)

Bjarne var bare super fantastisk, og alle mine gæster roste ham til skyerne, det er ikke sidste gang Bjarne har spillet til en fest hos os, vi er super tilfredse og han leverede bare varen, mega god musik.
HELEN LUND
Event: Fødselsdag
Dato: June 29 2013

(5,0/5)

Jeg kan varmt anbefale Bjarne til at hyrer til en god fest. Han fanger hurtig stemningen og falder suverænt ind i de rammer der er omkring festen. Jeg har fået en uforglemmelig god fødselsdag hvor han var det levende karokee, det var super fedt, for Bjarne både spiller og synger godt og selv min gæster var begejstret og ville vide hvor jeg havde "STØVET" ham op henne. Bjarne du har mine varmste anbefalinger, han er suveræn, hilsen "dine 15 korpiger":-)
EIGIL VENDEL NIELSEN
Event: Fødselsdag
Dato: July 20 2013

(5,0/5)

Først og fremmest en stor tak til Bjarne, fordi han var med til at gøre festen for min hustru til en uforglemmelig oplevelse. Både vi og vores gæster satte stor pris på hans professionelle kunnen, samt et repertoire der sad lige i skabet, som man siger. Vi vil til enhver tid anbefale Bjarne, som musikalsk underholdning til en hvilken som helst fest. Tak fra os.
JOERGEN F
Event: Guldbryllup
Dato: September 21 2013

(5,0/5)

En times perfekt underholdning med varm humor og god kvalitet Alle pengene værd. Hele selskabet - unge som gamle - kan anbefale Bjarne K - Ramblersl Birte og Jørgen F.
KATJA LAUT
Event: 40 års fødselsdag
Dato: September 27 2014

(5,0/5)

Bjarne K spillede til min 40 års fødselsdag - en cocktailfest hjemme hos os selv. Det var fantastisk vellykket, og jeg er utroligt glad for, at jeg valgte Bjarne til at levere musikken. Bjarne forstod at tilpasse musikken henover aftenen, hvor han først spillede som baggrundsmusik mens alle talte og hyggede, og senere på aftenen, da alle gav den fuld skrue på dansegulvet. Ud over at levere fantastisk musik var kommunikationen med Bjarne inden festen super god, og jeg fik hurtigt svar på mails mv. Bjarne kom til tiden. Jeg kan kun give Bjarne min allerbedste anbefalinger! Tusind tak Bjarne!
HELLE NIELSEN
Event: Julefrokost
Dato: November 29 2014

(5,0/5)

Enormt sød og dejlig rolig tilgang til tingene og så kunne han bare synge en super oplevelse at have Bjarne i vores private hjem sammen med vores venner sikke en fest, tak Bjarne.
CHRISTOPHER GESCHKE
Event: Fødselsdag
Dato: December 13 2014

(5,0/5)

Jeg havde valgt at få Bjarne til at spille til min 25 års fødselsdag med både familie og venner, så en stor blandet gruppe. Dette var uden tvivl over alt forventning. Bjarne kom en time før, stillede op stille og roligt hvilket gav en god ro fra starten. Han formåede at tilpasse musikken fra start og som aftenen blev længere så sørgede han for en stemning der ikke havde blevet uden hans tilstedeværelse. Ydermere var vi så begejstrede så han takkede ja til at spille længere end aftalt, så rigtig god fleksibilitet. Både guitar og stemme var helt outstanding og jeg har fået utrolig mange komplimenter for at have fundet en så god artist som overraskelse. Jeg kunne skrive rigtig mange positive oplevelser, men synes blot det mest essentielle er at det hele var over alt forventning. Bjarne, tusinde tak for en fantastisk aften!
MORTEN CHRISTENSEN
Event: Sommerfest
Dato: August 23 2014

(4,5/5)

Bjarnes store repertoire, gode humor og fornemmelse for publikum ramte lige plet til vores sommerfest. Vi havde lejrbål i haven og stemningen var super hyggelig. Stor tak til Bjarne. Mvh Morten, Hundested
ANNETTE CORELL
Event: 70 års fødselsdag
Dato: November 15 2014

(4,5/5)

Endnu engang gav Bjarne os en fantastisk oplevelse gennem hans musik, vores gæster var lidt længe om at få lettet rumpen og komme på dansegulvet, men de sidste par timer var der super godt gang i den. Tak til Bjarne for underholdning.
CATRINE OHMSEN
Event: Bryllup
Dato: September 28 2013

(4,0/5)

Bjarne kom rettidigt. Bjarne spillede under maden hans musik med indlevelse og forstod at levere varen, samtidig med at de omkring-siddende gæster kunne tale sammen. Vi giver vore bedste anbefalinger til Bjarne videre til andre.
OLE LUND-THOMSEN
Event: Bryllup
Dato: August 09 2014

(4,0/5)

Bjarne er rigtig god. Vejret var ikke med os. Det er svært at spille til en havefest i regnvejr, men han klarede det fint.