Winums OneManband

Anmeldelser: 5,0 ud af 5 stjerner (5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser)

Hjemby: Broby

Priser: 0-20000 Kr

Jeg kan tilbyde jer musikalsk oplevelse ud over det sædvanelige. Jeg laver et moderne og medlevende alternativ til den gængse solomusiker med rigtig meget 70'er, 80'er, 90'er og en pæn del nyere musik ( der er også lidt musik for de ældste).
Winums OneManRockBand er et Onemanband der bestemt ikke kan sammenlignes med suppe,steg,og is musik. Jeg spiller de gode gamle rock, pop og folkhits på guitar akkompagneret af musik jeg har indspillet i eget studie og professionelle karaokesange.
Jeg giver den rigtig meget gas under dansedelen, og er meget i baggrunden under middagen, så der ubesværet kan snakkes. Deruover spiller jeg med på de lejlighedssange der må komme.
Instrumenteringen er Akustisk guitar og sang under middagen, og under dansedelen bliver elguitaren taget frem.

derudover tager jeg gerne mod ønsker, hvis det ligger inden for mit kompetenceområde, og har altid mit karaoke anlæg med så gæsterne kan være med til musikken.
SE MIN VIDEO
FESTBANDETS REPERTOIRE
Sang
Original kunstner
MP3
LÆS MINE ANMELDELSER Gå op til toppen igen
LINE THORUP JENSEN
Event: Bryllup
Dato: September 07 2013

(5,0/5)

Winums onemanband kan helt klart anbefales, han er virkelig dygtig til at synge og spille og leverede fuldt ud, hvad vi havde drømt om til vores bryllup :-) ALLE gæster var vilde med ham og vi vil selv gerne have fornøjelsen af at hyre ham igen, når lejligheden byder sig :-) Mvh Line og Leon Rubin
RON BON
Event: Sølvbryllup
Dato: October 12 2013

(5,0/5)

super dygtigt, gode musikvalg, tilpassende musik under spisning, fyrer løs under dance. er godt at improvisere under underholdning- en hel del gæster spurgte os hvor vi har fundet denne musiker. alt i alt en glæd overaskelse at vi fik mathias med til vores fest. vi kan selv være kritisk, men kan slet ikke finde noget som ikke var ok.
MICHAEL BADE
Event: 50 års fødselsdag
Dato: December 13 2013

(5,0/5)

Denne musiker vil det være en fordel at bokke. Han var fantasisk og gav alle en god musikoplevelse. Kanon dygtig musiker Han forstod, hvornår han skulle spille hvad Godt spredt udvalg af musik